button-e-invoice (gr)

empty-gr

Search

FaLang Language Switcher

Ανάληψη της υδατοπρομήθειας του Δήμου Αραδίππου από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ)

Αγαπητοί Δημότες της Αραδίππου

Μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και σχετική συμφωνία που έγινε μεταξύ του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) και του Δήμου Αραδίππου, από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η προσφορά  υπηρεσιών Υδατοπρομήθειας στον Δήμο αναλαμβάνεται από το ΣΥΛ.   

Το ΣΥΛ, για να διασφαλίσει την ομαλή μεταφορά των υπηρεσιών, θα αποστείλει με το πρώτο τιμολόγιο που θα παραλάβετε σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία μεταφοράς των υπηρεσιών και τις διαδικασίες που ακολουθούνται από το ΣΥΛ.  Ο πρώτος λογαριασμός αναμένεται να σας σταλεί στα μέσα Ιουλίου.

Ωστόσο, μέχρι τότε, το Τμήμα Εξυπηρέτησης του ΣΥΛ θα βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια (τηλ. 24200541/542/543/544/546).  Τα Γραφεία μας είναι ανοικτά για εξυπηρέτηση του κοινού Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7:45πμ μέχρι 2:00 μμ.

Σημειώστε ακόμη ότι μπορείτε να υποβάλλετε γραπτώς τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις/απορίες σας  μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Σημειώνουμε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  www.lwb.org.cy  για λεπτομερείς πληροφορίες για το ΣΥΛ. 

Για τεχνική υποστήριξη σχετικά με την προμήθεια νερού και αναφορά βλαβών εκτός κανονικών ωρών εργασίας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 24 200555 / 24 200500.
 
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη μεγάλη οικογένεια  των καταναλωτών του ΣΥΛ και σας διαβεβαιώνουμε ότι το Συμβούλιο θα μεριμνήσει ώστε η εξυπηρέτησή σας να γίνεται με τον πιο άρτιο τρόπο, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με ποιοτικό νερό στις χαμηλότερες κατά το δυνατόν τιμές.  

Language Switcher -offcanvas

main menu